News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Regio-overstijgende Zoomsteungroepen

(Cross Regional Zoom support groups)

 

E-mail aan de HC-Broadcastlijst voor leiders, d.d.13-10-2020

Tim Jackins


Beste RRP's, ILRP's en GRP's,

Het ziet er naar uit dat COVID nog wel minstens zes maanden onder ons zal zijn. Ik hoor steeds meer over Zoom-steungroepen die regio’s overstijgen. Sommige worden geleid door een ILRP’, andere hebben andere leiders. Ik denk niet dat ik nog langer betrokken hoef te zijn bij de goedkeuring van deze groepen, maar ik wil er zeker van zijn dat het volgende gebeurt:

  1. De leiders van de groepen hebben toestemming nodig van hun Regionale Referentiepersoon (dit kan gedelegeerd worden aan een GRP). Als het om een bepaalde doelgroep gaat, moeten de leider en de deelnemers aan de groep ook de toestemming van de ILRP van die doelgroep hebben.
  1. Iedereen die deelneemt aan een groep moet de goedkeuring van de RRP hebben (dit kan worden gedelegeerd aan een GRP)
  1. De voorgestelde leider van de groep moet ervoor zorgen dat aan deze eisen wordt voldaan en dit aan de RRP laten weten.
  1. Multiregionale groepen worden beschouwd als een online-steungroep en moeten zich houden aan de financiële richtlijnen van de HC-gemeenschap. De opbrengst gaat naar de outreach-rekening van de plaats waar de leider woont. Links naar de formulieren voor online-bijeenkomsten vind je hier.

Dank voor jullie hulp hierbij.

Met liefs en waardering,

Tim


Last modified: 2021-06-01 12:29:59+00