News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Een liefdesbrief aan alle ouders

(A love letter to all parents)

E-mail naar de HC e-maillijsten voor ouders en de Community-memberslist d.d. 10-04-2020

Marya Axner 

Internationale referentiepersoon voor de bevrijding van ouders 

 

Allerbeste ouders,

Ik schrijf een liefdesbrief aan jullie allemaal.

Ik weet dat het nu moeilijk is. Je kunt gemakkelijk bang en bezorgd zijn. Sommigen van jullie hebben geen werk. Velen van jullie proberen thuis te werken terwijl de kinderen zijn thuis en je aandacht willen. Deze situatie is moeilijk voor alleenstaande ouders en ook voor ouders met een partner. Door deze pandemie komen bij iedereen chronische angsten naar boven, die voortkomen uit onze vroegste pijn. Binnen het gezin is het gemakkelijk om elkaar te restimuleren. En allerlei vormen van onderdrukking gieren in het rond.

Wees alsjeblieft aardig voor jezelf en voor elkaar. Probeer om sessies te doen.

Het is prima om verontwaardigd te zijn over het racisme, het seksisme, het klassisme en alle andere vormen van onderdrukking die mensen over de hele wereld doden en beschadigen.

Ik wil dat je je herinnert dat je waardevol voor me bent. Ieder van jullie is van onmetelijke waarde. En jullie zijn goede ouders. En jullie kinderen zijn goed.

En voor het geval je het vergeet: jonge mensen, vooral degenen die opgroeien in HC, zullen je laten zien hoe overstuur ze zijn en ze zullen vaak die woede op jou richten. Dat is de prijs van een goede ouder zijn en aandacht hebben.

Alle suggesties voor spel, speciale speeltijd en speciale zoomtijd met bondgenoten die mensen hebben gepost zijn geweldig!  Speel en wees dichtbij!

Nogmaals, ik wil je aanmoedigen om andere ouders proberen te bereiken. Telefonische sessies zijn goed. Probeer een sessie per dag te krijgen als dat mogelijk is.  Als een sessie niet lukt, doe een mini. Wat je maar kunt. Ontladen zal helpen.

Ik weet ook dat velen van jullie ervan genieten om thuis meer tijd met elkaar door te brengen. Laten we uitzoeken hoe we dat kunnen volhouden.

Ik sta jullie aan jullie kant.

Veel liefs voor jou,

Marya

 


Last modified: 2020-07-17 20:50:52+00