News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Nieuw! Formulieren met automatische berekening voor de afrekening van online-activiteiten

(New! Self-calculating workshop expense reporting forms for online events) 

E-mail aan de HC Broadcastlist d.d. 15-01-2021

Tim Jackins

 

Beste HC-ers die HC-activiteiten online organiseren,

We hebben nieuwe formulieren met automatische berekening gemaakt voor de afrekening van online-activiteiten. (Nu wil je vast meteen een workshop organiseren om zo’n formulier uit te proberen!)

Zoals jullie weten uit eerdere e-mails, heeft onze snelle overgang naar online 😉 van vrijwel alle HC-activiteiten geleid tot een aanpassing van onze Richtlijnen en van de afrekenformulieren voor onlineworkshops, -klassen,-steungroepen, -speeldagen, -bijeenkomsten en (door RCCR georganiseerde) webinars. Deze wijzigingen zijn van kracht tot de volgende wereldconferentie in 2022. Ze zijn in werking getreden op 1 januari 2021. (Sommigen van jullie hebben ze al toegepast, dat is prima.)

De wijzigingen van de Richtlijnen staan hier: www.rc.org/publication/guidelines_2017/contents (2020 Modifications for Online Events) De oorspronkelijke tekst van de richtlijn verschijnt eerst, daarna worden de wijzigingen in rood afgedrukt. De schema’s voor H.4.A en H.5.A zijn herzien om de verdeling van het geld te verduidelijken.

Er zijn twee versies van het afrekenformulier: een die online kan worden ingevuld op de RC-website en een die je als Excel-document kunt downloaden. De formulieren zijn te vinden op de RC-website www.rc.org in het onderdeel ‘Administration’ van de ‘Backoffice’. Voor toegang moet je aangemeld zijn op de RC-website. Je kunt je aanmelden door in de rechterbovenhoek van de startpagina onder het zoekveld op ‘Member login’ te klikken en de instructies te volgen die je daar aantreft. Binnenkort komt er een knop om het ingevulde formulier naar RCCR te sturen. Je zult nog steeds apart geld moeten sturen.

De downloadbare Excel-formulieren en de instructies voor het invullen van de formulieren vind je hier:

www.rc.org/page/forms/page/forms/online

We hebben hier ook de standaard versie van elk formulier geplaatst zodat je begrijpt hoe de berekeningen worden gemaakt:

De formulieren 100/300, voor online-klassen, hebben geen versie met automatische berekening omdat de berekening hetzelfde is als voorheen. Alleen het percentage is veranderd.

Bewaar deze e-mail voor toekomstig gebruik. De formulieren, instructies en richtlijnen kun je ook vinden door te zoeken op ‘online forms’ in het zoekvenster op de startpagina, of in de sectie ‘Community Organization’ van de RC-website onder ‘Forms’.

Dank je wel. 

Met liefs en waardering,

Tim


Last modified: 2021-06-01 12:29:59+00