News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Een tijdje langer

E-mail aan de HC Broadcasts e-maillijst d.d. 04-05-2020

Tim Jackins

Beste HC-ers,

Het coronavirus blijft zich verspreiden, met toenemende problemen, ziekte en dood ten gevolge overal ter wereld. De regio's die het langst COVID-19 hebben gehad, zijn bezig met het uitzoeken hoe mensen een veilig, niet-geïsoleerd en productief leven kunnen hebben in de wetenschap dat het coronavirus onder ons blijft. De tekortkomingen van onze systemen worden opnieuw zichtbaar.

HC-gemeenschappen over de hele wereld hebben intelligent en goed gereageerd. Ze zijn allemaal aan het uitzoeken hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de voor hen beschikbare elektronische vormen van communicatie. Het is moeilijk te voorspellen welke HC-activiteiten de komende maanden mogelijk zullen zijn. Ik verzoek jullie in ieder geval om nergens ter wereld ‘live’ HC-activiteiten te doen tot eind juni. Er zijn maar weinig omstandigheden waarin live-sessies rationeel zijn. Ik denk dat dit onze inzet moet zijn om de verspreiding van dit virus te helpen onder controle te krijgen.

Als iemand denkt dat haar of zijn specifieke lokale omstandigheden aanleiding geven tot iets anders, neem dan ruim van tevoren contact met mij op.

Het is goed mogelijk dat we nog enkele maanden langer geïsoleerd van elkaar moeten blijven en dat er misschien variaties zijn in wat er mogelijk is, afhankelijk van de plaats waar men zich bevindt. We zullen zeker voor een aanzienlijke tijdsduur geen lange afstanden afleggen om met anderen samen te zijn.

Bedankt voor jullie hulp om het veilig voor elkaar te houden en bedankt voor het vinden van manieren om contact en verbondenheid op te bouwen in deze nieuwe situatie.

Met liefs en waardering,
Tim


Last modified: 2020-07-01 08:33:43+00