News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Afrekening van onlineklassen

(Accounting for Online Classes)

E-mail aan de Broadcast-Leaders e-maillijst d.d. 20-05-2020

Tim Jackins 

 

Beste HC-leider,

Nu we nieuwe manieren vinden om HC-inhoud te leveren, zullen we zaken tegenkomen die we moeten verduidelijken, en hier is er een:

  1. Online HC-klassen, steungroepen en lokale bijeenkomsten zullen we beschouwen als plaatsvindend op de geografische locatie van de leider. De financiële formulieren die we zullen gebruiken zijn Formulier 100A (buiten de VS) en 300A (binnen de VS).
  1. HC-webinars (HC-webinars worden alleen aangeboden via RCCR) beschouwen we als regionale bijeenkomsten, ook plaatsvindend op de geografische locatie van de leider. We hebben een conceptformulier ontwikkeld dat we zullen gebruiken voor de afrekening van de webinars. Dat formulier wordt door Diane naar de organisator gemaild.
  1. De betaling van de leider voor het doen van twee HC-webinars op één dag is vastgesteld op 75% van de leidersvergoeding per dag. De organisator/techniekpersoon ontvangt maximaal van 25% van het loon van de leider. Alles wat overblijft aan inkomsten gaat naar het Community Service Fund van RCCR.

Online formulieren zijn hier te vinden: https://www.rc.org/page/forms/page/forms/online

Met liefs en waardering,

Tim


Last modified: 2021-06-01 12:29:59+00