News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Zoom gebruiken om workshops en klassen te leiden en eraan deel te nemen

(Using Zoom to participate in and lead workshops and classes)

E-mail aan de HC e-mail list voor Leraren d.d. 10-03-2020

Diane Shisk

 

Beste allemaal, 

De HC-gemeenschap heeft de afgelopen weken een aantal workshops moeten afzeggen, en we verwachten er in de komende maand en mogelijk daarna nog meer te moeten annuleren. Gelukkig konden de leiders van een aantal van deze workshops online leiden in plaats van de workshops af te zeggen. We hebben gebruik gemaakt van Zoom, een videoconferentie-programma. We gebruiken Zoom omdat bij Zoom minder veiligheidsproblemen spelen dan bij andere applicaties die we kennen, hoewel we ook moeten nadenken over het delen van gevoelige informatie via Zoom.

Een groep mensen heeft met mij samengewerkt om voor dit doel onze collectieve kennis over het gebruik van Zoom bij elkaar te brengen. We hebben instructies samengesteld voor mensen die Zoom nog niet kennen (inclusief een PDF met nuttige foto's) en voor leiders en organisatoren (inclusief een 30 minuten durende video die binnenkort zal worden gepost).  Je kunt deze informatie hier vinden: https://www.rc.org/publication/workshops/contents (op de Workshoporganisatie-pagina van de Community Organization sectie van de HC website: www.rc.org/zoom).

We hopen dat jullie hiervan gebruik gaan maken en dat jullie online-bijeenkomsten gaan leiden en eraan deelnemen als bijeenkomsten in levende lijve niet mogelijk zijn. Deze activiteiten dagen ons uit om meer ons best te doen voor ons onderlinge contact. Geen slechte zaak.

Liefs,

Diane Shisk

  

Speciale dank aan Ela Thier, Lisa Tripp, Chris Selig, Julianne Gale en anderen voor hun hulp.

 

 

 

 


Last modified: 2020-07-02 14:27:35+00