News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Nieuwe e-maillijst voor workshopleiders en -organisatoren

(New email list for workshop leaders and organizers)

E-mail aan alle HC e-maillijsten d.d. 26-03-2020

 Tim Jackins

 

Beste HC-ers,

Veel van de activiteiten die we in HC hebben ontwikkeld moeten vanwege de verspreiding van het coronavirus ingrijpend worden aangepast. In het bijzonder kunnen we niet bij elkaar komen voor workshops. In plaats daarvan ontwikkelen we manieren om online-activiteiten te doen die de workshops tijdelijk vervangen. We gebruiken internetsoftware zoals Zoom om deze bijeenkomsten te organiseren.  Slechts weinigen van ons hebben al veel ervaring met grote Zoom-bijeenkomsten. Het leiden en het organiseren hiervan is iets nieuws. We hebben een lijst gemaakt voor leiders en organisatoren van deze bijeenkomsten om kennis en ervaring te delen en om een plek te hebben om vragen te stellen. 

Daarnaast staat er al informatie op onze website over het gebruik van Zoom:

Vertalingen in het Nederlands - HC-bijeenkomsten met Zoom

Of de Engelstalige pagina:

Workshop Organizing

Dit alles is voor ons een goede uitdaging en een goede stap om te leren over het communiceren met anderen en over het effectief communiceren van RC.

Om je te abonneren op de lijst van workshopleiders en organisatoren kun een email sturen naar: workshop-leaders-organizers@list.rc.org en de onderstaande instructies volgen.

Met liefs en waardering,

Tim

  

Er zijn verschillende stappen om je te abonneren op een lijst, en voor de Community members of UER-lijsten hebben we ook een aanbeveling nodig van je referentiepersoon (ARP of RRP).

  1. Zorg ervoor dat je een abonnement op Present Time hebt als je goed Engels kunt lezen. (Als actief deel wilt nemen aan de HC-gemeenschap en je gemakkelijk Engels leest wordt van je verwacht dat je een Present Time hebt). Voor aanvullende vereisten, zie hieronder.
  2. Maak een account aan op de website http://list.rc.org , als je die nog niet hebt. Wanneer je je aanmeldt voor een account ontvangt je een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Zorg ervoor dat je ook in je junk en spam-map zoekt als je de e-mail na enige tijd nog niet ziet. Als je hem nergens kunt vinden, neem dan contact op met de lijstbeheerder op hansen@rc.org . Zodra je je e-mailadres hebt geverifieerd, wordt het account aangemaakt.
  3. Log in op je account, klik op de lijst waarop je je wilt abonneren en voer je e-mailadres in. Je krijgt een e-mail van de moderator van de lijst met de vraag om aanvullende informatie, zoals de volledige naam, het telefoonnummer en het postadres. Vul dit in en stuur het terug naar de moderator en cc naar ircc@rc.org

Het kan enkele dagen duren voordat de lijstmoderator contact met je opneemt, wees alsjeblieft geduldig.

Je krijgt een bevestigingsmail als je met succes bent ingeschreven. Bewaar deze e-mail. Er wordt van je verwacht dat je je account ook gebruikt om andere wijzigingen aan te brengen in je e-maillijst abonnementen. Als je hulp nodig hebt, is er een 'help'-lijst waar abonnees elkaar kunnen helpen.

 


Last modified: 2020-07-02 14:27:35+00