News flash

SAL/UER Videos

Racism and the Collapsing Society, Barbara Love and Tim Jackins, June 7, 2020

RC Webinars listing through December 2022

New Online Workshop Guidelines Modifications


 

Het Corona virus (COVID-19) en HC

(The corona virus (COVID-19) and RC)

E-mail naar alle HC e-mailijsten d.d. 12-03-2020

 Tim Jackins

 

Beste HC-er,

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) gaat door en de verspreiding versnelt. Dit is voor iedereen een nieuwe situatie die ons zodanig zal stimuleren dat we de moeite zullen moeten nemen om er over te ontladen en informatie uit te wisselen, zodat ieder van ons er effectief mee om kan gaan in haar/zijn eigen leven. Ik wil graag dat er op de HC e-maillijst voor leden van de HC-gemeenschap een doorgaande discussie wordt gevoerd over de vele kwesties die hierbij een rol spelen. (Instructies voor het inschrijven op die e-maillijst staan onderaan deze e-mail). Het gaat om het volgende:

** Hoe werken mensen aan de kwesties en pijnpatronen die verband houden met deze uitdaging? 

** Hoe hou jij jezelf en anderen in je gemeenschap veilig? 

** Hoe beschermen jij en anderen je HC -gemeenschap en andere groepen?

** Op welke weerstand stuit je als je probeert je gedrag te veranderen vanwege deze situatie? 

** Wie in jouw buurt kan hier niet goed over nadenken? 

En vele andere zaken. Alle kanten van dit probleem moeten worden bekeken. We moeten erover ontladen en ervoor zorgen dat er informatie over gedeeld wordt. 

Met liefs en waardering,

Tim

 

Er zijn verschillende stappen nodig om je te abonneren op een e-maillijst: 

  1. Zorg ervoor dat je een abonnement op Present Time hebt als je goed Engels kunt lezen (Als je goed Engels leest, maakt een abonnement op PT deel uit van het actief lid zijn van de HC-gemeenschap. Voor aanvullende vereisten, zie hieronder. 
  1. Maak een account aan op de website http://list.rc.org als je die nog niet hebt. Wanneer je je aanmeldt voor een account ontvang je een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Zorg ervoor dat je kijkt in je spam- of junkmap als je na enige tijd geen e-mail ziet. Zodra je je e-mailadres geverifieerd hebt, wordt de account aangemaakt.
  1. Log in op je account, klik op de lijst waarop je je wilt abonneren en voer je e-mailadres in. Je krijgt een e-mail van de moderator van de lijst waarin je om aanvullende informatie wordt gevraagd, zoals je volledige naam, je telefoonnummer en je postadres. Vul deze in en stuur hem terug naar de moderator met een cc aan ircc@rc.org. Het kan enkele dagen duren voordat de lijstmoderator contact met je opneemt, graag wat geduld. Voor de Community-memberslijst heb je toestemming nodig van je GRP of RRP. Stuur die door naar de moderator met bovenstaande informatie.

Je krijgt een bevestigingsmail als je je met succes hebt aangemeld. Bewaar deze e-mail. Er wordt van je verwacht dat je je account ook gebruikt om andere wijzigingen aan te brengen in je e-maillijst abonnementen. Als je hulp nodig hebt, is er een 'help'-lijst waar abonnees elkaar kunnen helpen.


Last modified: 2020-07-02 14:27:35+00